Ben jij de aanvulling die ons team zoekt?
Wie zoeken wij?
Jij bent een zelfstandig werkend kok die toe is aan een volgende stap en je hebt de nodige ervaring opgedaan in diverse horecazaken. Je hebt een voorliefde voor mooie, lokale producten en kookt eerlijk, gezond en smaakvol. Je werkt samen met twee chefs in een gepassioneerd team om je heen en zorgt mede voor positieve energie in de zaak. Je bent ‘gewoon’ jezelf en vindt het fijn om in een team te werken dat het elke dag ‘samen doet’. We zoeken medio april 2025 een zelfstandig wekend kok. Eerder starten is mogelijk.
Wat is vereist?
– Je hebt flink wat horeca ervaring en hebt meerdere jaren gewerkt in bedrijven;
– Je hebt veel productkennis en werkt graag met producten uit de buurt;
– Je werkt graag in een team en denkt mee bij het steeds beter en mooier maken van Droste’s keuken;
– Je bent ‘gewoon’ jezelf en vindt het fijn om samen met je collega’s, onze gasten het naar hun zin te maken.
Wat krijg je?
– Een passend salaris bij ervaring en inzet (Horeca CAO);
– We werken een vierdaagse werkweek (38 uur);
– Om het weekend ben je een weekend vrij. Dit is het streven in onze werk filosofie;
– Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld;
– Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling;
– Na een dienstverband van één jaar krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
Wat doe je?
Uiteraard sta je in de keuken om de gerechten voor onze gasten te bereiden. Daarnaast heb je nog andere taken:
– Je helpt mee bij de mise en place;
– meedenken bij het steeds mooier maken van Droste’s Keuken;
– Je denkt mee bij de ontwikkeling van nieuwe gerechten voor de menukaart.
Dit is Droste’s Herberg, bekijk onze site. Zo krijg je een goede eerste indruk.
Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar esther@drostes.nl. Bellen mag ook naar (0546) 621 264. Wil je een kop koffie drinken en ons beter leren kennen? Laat het ons weten. Hier staan we ook zeker open voor!